Laminaat

Uw pakket inclusief Ondervloer & bijpassende plakplinten.


6 MM BASIC LINE

Dikte van 6 mm

Geschikt voor normaal woongebruik

Garantie van 10 jaar

Makkelijk te leggen met klikverbinding

Het laminaat 6 mm is een tijdloos. Met zijn decor is de vloer uitstekend te combineren in zowel moderne als klassieke interieurs. De vloer beschikt over een uniek gepatenteerd kliksysteem wat het leggen van de vloer vergemakkelijkt ten opzichte van andere tradionele systemen. Dus met het kliklaminaat haalt u een tijdloze vloer in huis welke garant staat voor jarenlang leefplezier.


De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn: kleine oneffenheden worden weggewerkt, is in elk vorm isolerend en voor elk type kamer en vloer hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.


7 MM - PREMIUM LINE

Sale!

Trend Oak White – D3201

€ 19,95 € 14,95
Sale!

Trend Oak White – D3201

€ 19,95 € 14,95

Extra informatie

Afmetingen

1380x193x7mm

Pakinhoud

2.397m2

V-Groef

4V

Dikte van 7 mm

V-groef aan lange/4 zijde(s)

Geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik

Garantie van 15 jaar

Makkelijk te leggen met klikverbinding

Extra Breed of normale afmeting

Het laminaat met V-groef 7 mm heeft een zichtbare houtstructuur en een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. De vloer heeft een klikverbinding, waardoor het leggen van het laminaat eenvoudig gaat en een naadloos effect heeft. Daarnaast kan je de vloer zwevend leggen, waardoor deze niet aan de ondervloer hoeft te worden gelijmd. Laminaat is zeer onderhoudsvriendelijk omdat het eenvoudig te reinigen is. Dit kliklaminaat is geschikt voor intensief woongebruik.


8 MM - EXCLUSIVE LINE

Dikte van 8 mm

V-groef aan lange/of alle zijdes

Geschikt voor normaal en intensief woongebruik

Garantie van 20 jaar

Makkelijk te leggen met klikverbinding

Extra Breed/of normale afemeting

Het extra brede laminaat is 30% breder dan gewoon laminaat. De vloer heeft een klikverbinding, waardoor het leggen van het laminaat eenvoudig is en een naadloos effect heeft. Daarnaast kan je de vloer zwevend leggen, waardoor deze niet aan de ondervloer hoeft te worden gelijmd. Laminaat is zeer onderhoudsvriendelijk omdat het eenvoudig te reinigen is. Dit kliklaminaat is geschikt voor intensief woongebruik.